Tractari Auto Craiova | Anunturi Auto - Vanzari Auto

Anunturi Auto - Vanzari Auto

Vinde sau cumpara pe simplu24.ro

Tractari Auto Craiova

  Servicii Auto


Tractari auto non-stop si servicii de transport autoturisme, autoutilitare, rulote, executate intern, Craiova si imprejurimi.
Serviciul oferit de firma Taviandra din Craiova, se executa cu o autoplatforma specializata, care permite oferirea de servicii de tractari si asistenta rutiera pentru o gama variata de autovehicule!

Autoplatforma detinuta, ofera echipamente speciale de recuperare a autoturismelor avariate ce nu pot fi puse in miscare pe roti.
Avand si o unitate service-auto, putem oferi serviciul de depanare si asistenta rutiera in cazul autoturismelor defecte.

Datorita experientei acumulate in timp, serviciile oferite de catre noi, se doresc a se ridica mereu la asteptarile clientilor nostri, noi fiind cei care le suntem alaturi ori de cate ori este necesar, indiferent de conditii momentului respectiv.

Avand in vedere ca secretul unei afaceri de succes este strans legat de serviciul oferit clientului, firma Taviandra acorda o deosebita atentie tuturor cerintelor si recomandarilor clientilor sai.

Toti cei care au nevoie de tractare auto, depanare sau orice serviciu auto, pot suna la urmatoarele numere de telefon, disponibile non stop:
+4 0740 751 318
+4 0769 981 484


 Data publicarii:

Septembrie 14, 2018

 Regiune:

Dolj

 Localitate:

Craiova

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

  • 100 Lei
  • Tel: 0769 981 484

     Particular

     Judeţ: Dolj

     Localitate: Craiova

    Trimite mesaj