Termeni si Conditii

Aceasta pagina reprezinta termenii si conditiile de utilizare ale blogului simplu24.ro

Accesul si utilizarea blogului sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul tuturor celor care doresc sa gaseasca informatiile necesare conform cerintelor fiecaruia in parte.

Deoarece acest blog imi apartine personal, pentru navigarea lui fiind necesar sa citesti si sa accepti acesti  Termeni si Conditii.

Accesarea in continuare si in permanenta a blogului, presupune ca esti de acord in totalitate.
simplu24.ro isi rezerva dreptul de a schimba, corecta, modifica, adauga si/sau retrage anumite parti din continut, fara a anunta in prealabil.

Informatii despre blog

Blog-ul simplu24.ro este un site ce se doreste sa aiba o tematica generala pe nisa espressoare cafea.

Accesarea blog 

Accesul la blog este permis tuturor care doresc sa afle si sa cunoasca cateva detalii despre articole si sa traga cateva concluzii, intreg continutul  blogului avand scop informational si nu poate fi copiat, reprodus, transmis fara a solicita acordul in scris al titularului catre espressoarecafea@gmail.com.

Nu sunt raspunzator in cazul in care, din oricare alt motiv, blogul meu nu este disponibil intr-un anumit moment sau pentru o anumita perioada de timp.

Accesul la blog si afisarea serviciile oferite de acesta, nu pot fi exploatate in scopuri comerciale, fara consimtamantul meu.

Obiectivul este acela de a actualiza blogul cu regularitate si pot schimba continutul in orice moment, atunci cand imprejurarile o cer.

Conditii

Fiind un blog personal, cititorul ia la cunostinta ca simplu24.ro nu poate controla si nu poate sa ofere nici un fel de garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor postate si care se parcurg prin intermediul acestui blog.

Acest blog nu are ca finalitate furnizarea de informatii care sa fie utilizate in scop comercial de catre cititori, sau in alte scopuri, decat cele permise expres de prezentul articol sau de legislatia in vigoare.

 In cazul comentariilor la articolele existente in blog, acestea nu vor fi afisate, ci vor fi sterse daca vor avea un continut amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau incalca reglementarile legale in vigoare.

Orice preluare a unor parti din articole, sau a continutului integral dintr-un articol de pe simplu24.ro, trebuie insotite de trimiteri catre acest blog.

Blogger-ul simplu24.ro isi rezerva dreptul de a derula, desfasura, in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din blog, prin sine insusi, sau printr-un tert in nume propriu, sau in numele unui tert.

Blogger-ul nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane in comentariile din blog.

Proprietatea intelectuala

Blogul simplu24.ro contine link-uri catre alte site-uri care nu sunt sub proprietatea simplu24.ro si pentru care blogger-ul nu isi asuma nicio responsabilitate referitor la informatiile prezentare sau politica acelor site-uri.

Blogul simplu24.ro nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna (de orice natura ar fi aceasta) provocata cititorilor sai, prin folosirea informatiilor furnizate de articolele din  blog.

Imaginile (fotografiile) postate pe acest blog nu se pot utiliza, copia sau reproduce sub nici o forma de catre terte persoane fizice/juridice, fara acordul detinatorului blogului simplu24.ro.
Cererea pentru acord poate fi trimisa pe adresa espressoarecafea@gmail.com.

Oricare site care doreste sa preia informaţii,  va cita sursa cu link catre acest blog.

Modificarea Termenilor si Conditiilor 

Blogger-ul poate modifica acesti Termeni si Conditii la anumite intervale de timp.

Modificarile facute astfel, sunt socotite a fi acceptate de catre cititor, daca acesta continua sa foloseasca informatiile dupa afisarea lor pe blog.