Cum sa dezgheata usile masinii în mod eficient

Se cunoaste faptul ca odata cu venirea frigului, usile masinii si incuietorile îngheata, iar multi dintre conducatorii auto trag de ele cu forta si astfel reusesc sa le avarieze.
Exista posibilitatea ca cu manerul de actionare a deschiderii sa fie rupt sau chederele deteriorate datorita lipirii de metalul usii.

Cateva sfaturi despre cum sa dezgheți usile unei masini în mod eficient sunt binevenite.
Pentru a preveni aceste aspecte, se poate folosi un spray special pentru dezghetare, lichid de parbriz special pentru iarna sau chiar spirt.
Este interzis folosirea apei calde, deoarece poate fisura sau sparge geamurile, sau in cel mai rau caz, poate îndeparta vopseaua.
La fel de eficient este un amestec format dintr-un sfert alcool pur si trei sferturi apa, care se introduce într-un recipient cu pulverizator cu care ajuta la stropirea apoi parbrizul.
În cel mai scurt timp, gheata incepe sa se topeasca.
O simpla recomandare poate scuti pe multi soferi de multă munca prin pulverizarea de seara pe parbrizul curat, o solutie dintr-un spray pentru dezghetarea parbrizului, sau chiar ridicarea stergătoarele peste noapte.

Despre cum se poate deschide o încuietoare ce poate fi înghețată.
Se incalzeste vârful cheii cu o brichetă timp de 5-6 secunde, după care se introduce în încuietoare, prin apasare usoara, nu fortata. Aceasta procedura trebuie repetata, iar încuietoarea se va deschide în foarte scurt timp.

De retinut!
O racletă solidă (sau chiar mai multe), capabila să sparga gheața depusa, nu trebuie să lipsească din nicio masina.

inghet-auto
Daca consideri interesant, distribuie....